جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بنیامین نتانیاهو با جو بایدن دیدار کرد | تظاهرات اعتراض‌آمیز در برابر کاخ سفید

بنیامین نتانیاهو با جو بایدن دیدار کرد | تظاهرات اعتراض‌آمیز در برابر کاخ سفید بنیامین نتانیاهو در جریان سفر خود به آمریکا با جو بایدن رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که دیدار جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید از ساعتی پیش آغاز شده است.

نتانیاهو در این دیدار از جو بایدن به علت ۵۰ سال حمایت از اسرائیل تشکر و قدردانی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که همکاری تل‌آویو با بایدن در ماه‌های آینده در خصوص مسائل بزرگ ادامه داشته باشد.

این دیدار در شرایطی برگزار شد که تجمع ضد صهیونیستی در مقابل کاخ سفید همزمان با آغاز دیدار بین نتانیاهو و بایدن برگزار می‌شد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار